Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MAJESTÁTNOST

MAJESTÁTNOST

Krása koně víc než žena
Do postele uložena
Marná je tak její snaha
Byť by byla zcela nahá

Krása koně víc než žena
Ať už vzdychá nebo sténá
Od hlavy až po kopyta
Majestátnost jednolitá
Publikoval(a): valachia, 23.7.2023
Přečteno (17x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti