Na sto let
Na sto let
Na sto let
vzdálit se smutku
do žil vlitý jed
o to víc chci
doutnat
hořet
a lpět na životním boji
pro milion chvil
radostí
ukřižovaná a stále žijící
Běžící tempem
svým
někdy vražedným
Brutální Nikita v kopretinách
Publikoval(a):
kopretina7777, 22.7.2023