V betonových zdech
V betonových zdech
V betonových zdech
zelení krásní
lesa mech
lesa vzdech
V betonových zdech
růže vzkvétá
za hodiny
tepů srdce
divoce a prudce
až dech se tají
v těch zdech
je jako v ráji
Je zvláštní
červení sdílnou
tak jinou
pro život kvete
Dech a tep
v betonových zdech
v růži roste
Růže dál
žít chce
chce pro sdílná srdce
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.7.2023