ŠTĚPÁN
ŠTĚPÁN
Daleko od svého táty
Máma labuť s labuťaty
Pírka hebká neodraná
Ve slunci se lesknou zrána
Na rybníce od Štěpána
Zobák barvy zralé dýně
Připlouvají po hladině
Vodou teplou jako kafe
Pózovat před fotografem
Publikoval(a):
valachia, 15.7.2023