Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas hvězdy

Čas hvězdy

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Syn Jaroušek naše štěstí hvězdný

Ze tmy v hlubinách
věnoval nám
Bůh
hvězdný tah :
anděla ve
hvězdách

Ve tmě jsme
nezářili
teď tolik máme síly

Ve hvězdě
přiletěl anděl
vyzvedl nás k nebesům
rozzářil
hvězdu snů

Bůh
vložil do dlaní
Jarouška
anděla svítání

Anděl do náruče
sletěl
svět zkrásněl

Hvězdný tah
pro nás

Srdce tři
v kráse svítí
v souhvězdí
štěstí a lásky

Krása hvězd
nás tří
za svítání
lásky nekonečný
věčný a pravdivý

Hvězda dětská
tak strašně velká
celá v barvě
krásného světa
Hvězda má a Petra
hvězda naše
dítě Jaroušek
hvězda ze tmy naší
ve světlo čas
krásní

Jaroušek
naplňuje chvíle
nám vzácný
je to pocit krásný
rodinné štěstí
tří srdcí

Též srdce
babiček a dědečků
jsou šťastný

Bůh nám dal
dětskou hvězdu
by svítila v nás
po všechen čas
Publikoval(a): kopretina7777, 14.7.2023
Přečteno (33x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti