Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MLÁDĚ

MLÁDĚ

Na okno už klepe smrt
Nikam před ní neutečeš
Funebrák je jako krt
Zahrabe tě než se svlečeš

Na dveře už klepe smrt
Otevři a vezmi věci
Usmívej se zahoď rmut
Uvidíš své blízké přeci

Čekali na tebe v dáli
Dlouhý život z nebe přáli

Teď však

Přišel čas být pohromadě
Rodiče a jejich mládě
Publikoval(a): valachia, 13.7.2023
Přečteno (22x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti