Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vášně žití

Vášně žití

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Je mi zvláštně krásně, a tak píšu...

Smutno je v tobě
dneska jak v hrobě

Můra u svíce nevidí
měsíce
život je zvláštní
Kam jdeme
co chceme
co nás vede

Nad ránem
nad tebou bdí
bludičky vášní
svět je zvláštní
krásný a jemný
děsivý
průchodný
v
odrazu skel

Čas plyne
jak by měl
v míru ve mě
v zrcadle vidím svět
zahyne vše děsivé
a bludička vášní
tak zvláštní
tě vyvede
nad ránem
ze hry špatné
v tomto světě

V
odrazu skel
život jde jak by měl
Publikoval(a): kopretina7777, 13.7.2023
Přečteno (21x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti