Možnosti
Možnosti
Stála jsem
v záři hvězd
co umírají rájem
co umírají v změnách dění
na prahu smrti vzniká jas
ožívají
v novém seskupení
vesmírem nekonečným v nás
Možnosti se v krvavou
lunu vrací
by vytryskli v zář
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.7.2023