Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha v osudu

Touha v osudu

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Myšlenky, smutek, bolest,touha žít i umřít...Tak vznikla tato báseň

Osude
děkuji Ti
za chvíle štěstí
za chvíle pěstí
vybičovaných k šílenství

Nyní
chci zbavit se pout
toužím zapomenout
co zůstalo ve mě jako kámen
táhne ve znění prázdné

Je to touha
vesmírem klidně si plout
krásnět a přerodit pout
strachy a myšlenky
bolavý

Dech
tajím nad zněním
myšlenek
do
života vrostlých a bolavých
jak bičování do potoků krve

Myšlenek
k šílenství prázdných
s doteky hrůzy
Publikoval(a): kopretina7777, 5.7.2023
Přečteno (23x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti