Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prstýnek na cestách

Prstýnek na cestách

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: Ten prstýnek mě provází dlouho....

Prstýnek koupila jsem
v duši s ním i čas
co schovám
protože létám
v lásce k synkovi

Žiji pro chvíle
chvíle lásky
chvíle přátelství
pro jejich
věčnost v tomto bytí

Žiji pro
chvíle hvězd v dlaních
chvíle snění

Prstýnek nosím dál
pro bolest co se mnou
prožíval

Prstýnek cest
milion jest
dál i zpět...

Vážím si chvil
kdy třpytí se slunce
v ranní rose
vážím si tajemství
toho třpytu
jenž umlkne
v čase
vypaří se
v ranní rose

Život
volnost
láska
čest
v jiskření hvězd
dál nosím
v srdci
pro cesty cest
Publikoval(a): kopretina7777, 2.7.2023
Přečteno (37x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti