ŘÍJE
ŘÍJE
Krása že až dech se tají
Není skoro slyšet srdce
Jen hodinky tikotají
Z posedu na levé ruce
Krása že až dech se tají
Na mýtině srnci laně
Námluvám se oddávají
S náklonností oboustranně
Krása že až dech se tají
Říje...
Publikoval(a):
valachia, 1.7.2023