Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pero života v básních

Pero života v básních

Srdce začarovaný
v kruhu
černých křídel víl
vypíšu do sešitu

Hlubiny
výšiny
i srázy dolů
když
zvedám se z hrobu
vypíšu do sešitu

V pavučinách snů
zapomenu
pro proměnu
v naději černotu
vypíši
v
duše skrytu
v cár papíru

Z tý bolesti
chci
vypsat duši
jenž
v pavučinách
osaměla
pro hoře celá
napíši,
chuť v mé chýši
životní

Děsí mě můry
noci
žití nevěstí
celou
duší napíši
svá
tajemství

Proměnlivost denní
v lásku vyústí
láska
nejkrásnější radostí
napíši
černou tuží

Sudice píše dál
že manžel
je můj král

V pavučinách
hraje vrah
třese se ruka
proroka
pera života

V básních
chodím plakat
kdykoli chce srdce
svobodně
a lehce
píšu dál a žiji přece
Publikoval(a): kopretina7777, 27.6.2023
Přečteno (42x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti