Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Záhada dnů

Záhada dnů

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Je noc, dítě spí a já píšu...

Krůpěj vody
po tváři mi
stéká

Jsem řeka co mnoho pohltila
v moře hoře vyústila
by se včtyřlístek
proměnila...

Jsem pampeliška
ve vlasech osudu
jenž mi píše záhadu
dnů
jenž s jinými se pojí
s procházejícími světly
i hořemi
jenž s ostatními se spojí
v zář na cestách
pírkem toulavým
větrem vanutým
Publikoval(a): kopretina7777, 26.6.2023
Přečteno (21x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti