Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SKALP

SKALP

Sleduji tě zpoza víček
Pozorně už drahnou chvíli
Jak se snažíš trefit míček
Oranžový nebo bílý

Pálkou

Je to ale nad tvé síly
Synáčku můj přerozmilý
Klidně dělej vše co chceš
Stejně se mnou prohraješ

Neboť

Chceš-li skalp od svého táty
Musíš více bojovati
Ve sportu i v životě
Nepoddat se nicotě
Publikoval(a): valachia, 24.6.2023
Přečteno (21x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti