Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život je hra

Život je hra

Na lidi nedám
z hrobu se zvedám
a sny uspaný
ty z pavučin
začarovaný do nicoty
si vrátím
já divoženka budu
svá
a navždy jiná
a život je hra
dobrodružná
Publikoval(a): kopretina7777, 23.6.2023
Přečteno (30x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti