Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Procitám

Procitám

Jiskra života chvil
píše záři slunce
mého
prokletého srdce

Strom dává ovoce
a chvíle
nemocného
ovoce
v dáli toulavý
zůstaly

Sluneční paprsky
život navrací
po noci

Ach ty můj osude
vzdušný hrad
vystavím
v myšlenkách

Za hranicemi šílenství
a strachů
vychází slunce
a já ráno
po noci temné
procitám
klid nalézám

Zapomenout na špatné
je snadné
pro světlo co svítí
na cestu v dál
Publikoval(a): kopretina7777, 19.6.2023
Přečteno (48x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti