KÓMA
KÓMA
Přinesl jsem kytku z louky
Pro ženu co vídám doma
Přezírá mě dlouhé roky
Jako kdyby byla v kóma
Přinesl jsem kytku z louky
Nu což nebudu ji vracet zpět
Dopíšu ten zbytek sloky
A pak ozdobím si parapet
Pro radost...
Publikoval(a):
valachia, 18.6.2023