Umírání kopretin
Umírání kopretin
V kopretinách
na myskách vah
bojím se stát
Strach v sekundách
vleče se v kleče
Plazím se před
smrtí kde
s kopretin zbude stín
Před smrtí se plazím
ať nezardousí mě
ať nevstříkne jed
ať nepřetne žíly
v těle
tisíci hrůz
Ať nevytryskne krev
do kapky poslední
v jiskřivém snění
tepnou
světu otevřenou
Publikoval(a):
kopretina7777, 18.6.2023