Dopis
Dopis
Anotace: Synek spí...A já píšu co mám na srdci:-)Velmi důležitý dopis....
Prošel si se mnou
peklem
za ruku držel
říkal
vše bude dobrý ne zlý
Běžely dny
stál jsi při mě
Jsi král
mého srdce
Když mi život říkal
nedám ti ráj
ani křídla
ty jsi mi ho dal
Držel mě v náručí
chránil
moc jsi se
o mě bál
Vím,
Ty jsi vším
toho si cením
jdeme dál
už je mi líp
nebojím se žít
Pamatuji
z srdce hloubi
kdo přál mi
křídla a ráj
Pamatuji
že jsi mě zachranlňoval
z okovů děsu
už se v bolestech netřesu
Jsi můj každičký díl...
Jsi můj anděl
Manžel ten nejlepší
nejlepší co mám
a synka též objímám
z hloubi duše
jako Ty
jsme tu tři
srdce spojený
Publikoval(a):
kopretina7777, 17.6.2023