HOLÁTKO
HOLÁTKO
Holátko a navíc slepé
Bez peří mu srdce tepe
Zrychleně neb venku chladno
Zahrávat si není radno
S jeho ptačím životem
Na stromě tam za plotem
Naštěstí vše jako v ráji
Rodiče se postarají
O stravu i byt
To se bude mít
A tak po čase
Holátko už není slepé
Představení velkolepé
Místo smrti hudby věnce
Proměněno v opeřence
Teď teprve začne jízda
Vyletět z rodného hnízda
Publikoval(a):
valachia, 17.6.2023