Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzkaz

Vzkaz

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Sedím i dětské postýlky a píšu toto:

Když cítila jsem
nekonečnou bolest a žal
Ty jsi Broučku,
při mě stál

Broučku
můj úžasný
věříš v mé sny
hlídáš můj spánek
to když se o mě bojíš

Jaroušek
naše dítě
světlo v naší cestě
životní
jas dní

Naše láska
bez přetvářek
a čistá
bez peněz
v souznění srdcí
pro nepochopení
místo není

Našemu dítěti
je dnes měsíc
je to těžký
někdy
čas běží
v letu dlouhým

Čas
náš skončí
v dešti
slzami vyprší
do nekonečného štěstí
v nebi
vyprší
poslední dny
zemský

Všechno jednou
skončí
Všechno
zlý i dobrý...
Publikoval(a): kopretina7777, 16.6.2023
Přečteno (18x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti