Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SPOLEČNICE

SPOLEČNICE

Leží tu jak přikovaný
Aniž by se pohnul z místa
Ať už ústy nebo dlaní
Díky tobě dozajista

Leží tu jak přikovaný
Na posteli jinoch kluk
Za peníze milovaný
Nikomu však ani muk

A až bude po večerce
Hlavní hřeb to večera
Odhalení kosočtverce
Od půlnoci do šera

Tento den se navždy vryje
Do paměti a pak skryje
Osmnáct a místo dortu
Společnice od escortu
Publikoval(a): valachia, 16.6.2023
Přečteno (25x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bindig, koiška, Malce, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti