Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ještě někteří

Ještě někteří

Opressed Básně » o Životě

Anotace: Se najdou.

Je muž, ochránce?

Tichou silou bez řečí.

Je muž, hrdinou?

Ruku v ruce s bezpečím.



Je muž, bez citů?

Kdo ho kdy viděl plakat.

Je muž, přítelem?

Životem s ním skákat.



Je muž, zraněný?

Pod nánosem železa.

Je muž, oporou?

Smysl v tobě nalézá.



Je on vztyčným bodem,

Stálicí, člověkem který,

Chrání matky, manželky a dcery.
Publikoval(a): Opressed, 15.6.2023
Přečteno (41x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti