ZLO
ZLO
Nade dveřmi kříž
Ochraňuj nás Bože
Dobro ať je blíž
A zlo od rohože
Ženou nejen psi
Ale také víra
Až na konec vsi
Kde se otevírá
Díra v zemi peklo
Aby z tama neuteklo
Protože co ono schvátí
To už nikdy nenavrátí
Publikoval(a):
valachia, 15.6.2023