Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Manželovi

Manželovi

Prošel si se mnou peklem
a těšil mě
I když bylo to špatné
Držel mě za ruku
a říkal
není to zlé a špatné
když jsem se chtěla vzdát

Máš oči smutné
a bolavé
hluboké
krásné
starotlivé o mě

Držíš mě
na živu,
po fyzické i psychické
strany mince...
Jsou dvě...

Zvedáš moji duši
mé bolavé srdce
když je to špatné

Dal jsi mi Tvé srdce
čisté a věrné
a stojíš při mě
a podpíráš moji duši
a já
věřím v náš ráj

A tak běžely dny
někdy si se smál,
když
jsem se smála já
a těšil se z našeho štěstí

Když život říkal
že
nedá mi ráj,
Ty jsi mi ho dal
vždy, při mě stojíš
peklo měníš v ráj
vždy mé srdce
ochraňuješ

A tak
věřím v Tebe
Petře
dal si mi křídla
a naučil létat

Moc si se o mě bál
a bojíš
když mě život drtí
a je to špatný

Věříš v mé sny
a život bolí
máme syna
a tak se vše zahojí
víš rány
a Ty víš že
v životě jsi
můj první
člověk co při mě vždy stál
a šel se mnou dál

Věříme v naše dny
navždy
Publikoval(a): kopretina7777, 14.6.2023
Přečteno (26x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti