Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lístek poslední

Lístek poslední

Ti kdo zradili
zlomili vaz
pamatuji si vás

Naděje už nevěří
že pláčou balvany

A naděje má se třese
v lese
kde lístek posledních
chvil podzimních
dopadá na sních
Publikoval(a): kopretina7777, 13.6.2023
Přečteno (51x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: valachia

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti