Po hrobě snů
Po hrobě snů
Anotace: Nicota v beznaději mě děsí...
Bojím se tmy
nicoty
bolesti v prázdnotě
kde vše končí
kde se loučím
a tříštím
strach
v hodinách
Bojím se dne
bez slunce
paprsků
mám strach
z
temných dnů
Bojím se tmy
bez luny
bez hvězdy
poslední
Já s deštěm
v slzách stékám
po HROBĚ svých
SNŮ
Publikoval(a):
kopretina7777, 11.6.2023