Křídla vážky
Křídla vážky
Manžel
křídla vážky
blankytné
křídla lásky
nádherné
Důležitý je náš
čas
ulpí jako dech
na křídlech lásky
na křídlech vážky
Štěstí vážky
u vody
svobodná křídla
letí dny
vteřiny
minuty
hodiny
dny
roky
Kolem tůně životní
letíme
v lásce blankytné
křídla průhledné
naše spojené
v naše dny
a roky
nádherné
Publikoval(a):
kopretina7777, 10.6.2023