Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZVONKOHRA

ZVONKOHRA

Okopu záhony ať je co jíst
Vždyť jak se zaseje tak se i sklidí
Dříve to platilo tím jsem si jist
Dneska se za svou lež málokdo stydí

Okopu záhony ať je co jíst
Ze slibů zbude ti jen prázdné břicho
Nezbývá než zase otočit list
Vyrazit do ulic a proměnit ticho

Ve zvonkohru z klíčů...
Publikoval(a): valachia, 8.6.2023
Přečteno (19x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti