SPLYNUTÍ
SPLYNUTÍ
Nechali jsme těla splynout
Toužebně leč beze spěchu
Pokojem se jaly linout
Naše vzdechy pro potěchu
Nechali jsme těla splynout
Ze dvou se tak stalo jedno
Čas jak vodu zvolna plynout
Ve svátek proměnit všedno
Publikoval(a):
valachia, 7.6.2023