MUŽ
MUŽ
Utrhnu křídla anděli
Ať zkusí býti člověkem
Co pozbyl víru s nadějí
V prohraném boji odvěkém
Utrhnu křídla anděli
Už nikdy neodletí
Osud mu ztráty nadělí
Nejdříve ženu pak domov
A nakonec i děti
Utrhnu křídla anděli
Ať zkusí býti mužem...
Publikoval(a):
valachia, 5.6.2023