Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbyly vzpomínky v dáli (část 2)

Zbyly vzpomínky v dáli (část 2)

Příšla jsi za mnou
do porodnice
a ukázala
svoje věrné srdce
obě jsme plakali
když jsme vysvětlovaly
proč jsme se vzdálily

V obětí
srdce v srdci
vroucího přátelství
už vím
proč...

Moc tě mrzelo
že se naše
souznění vzdálilo

Starosti máme
s životem
my dvě

Tiše při mě stojíš
mě chráníš
před smutkem

Už vím
proč byl tu
přátelství stín

Už vím
a je pryč
přátelství stín

Už vím
chápu
že nejde vše
jak chtěli jsme
že
stále tepe naše srdce
kamarádky jsme
v života hře
Publikoval(a): kopretina7777, 5.6.2023
Přečteno (32x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 16:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti