Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bojíme se tmy

Bojíme se tmy

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Anděl je můj Petr...

Anděli můj hrdě stojím
anděli můj
já se bojím tmy

Záříš srdcem
při mě stojíš
vše zahojíš

Duha po dešti
z bolesti nás vede
v krásné hry životní
někdy po cestách jdeme
o berličku se opřeme
svoji tíhu ukrojíme
bojíme tmy
a tak
jsme zářící
světlušky

A když je nám krásně
a slunce plane
jasně
chodíme rosou
trávou divokou
v níž
slzy ulpěly
Publikoval(a): kopretina7777, 4.6.2023
Přečteno (29x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti