Iluze
Iluze
Anotace: Zprvu krásné zdá se..
Zima mizí, krásu sklízí,
vše už není bíle ryzí.
Teplo hřeje, radost seje,
přítomnost mi lásku přeje.
Pár hodin v tom opojení,
něco - vrhlo na mne zapomnění,
a já zase v rohu svázán,
úsměv můj je ze rtů smazán.
Publikoval(a):
Averzus, 21.4.2011