PÁBITEL
PÁBITEL
Rozkvetlá louka bzučící hmyz
Vánek co fouká i vůně míz
Příroda v rozpuku uprostřed léta
Pro lásku pábitel osudy spléta
Do sebe...
Rozkvetlá louka se ale změní
Po bouřce po dešti po setmění
To z lesa vychází stíny
A zvěř pije z kalužiny
Publikoval(a):
valachia, 3.6.2023