Souhvězdí lásky
Souhvězdí lásky
Vždy Petře
při Tobě
budu stát
i když
chtěl by jsi to vzdát
Po cestách
jdeme
srdce naše
podepřeme
Po cestách
kamených
blátivých
kde zní náš smích...
Duše naše
sjednotíme
i srdce
vždy
na cestě klikatý
Já tu budu
pro naše dny
pro naše souhvězdí
lásky
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.6.2023