Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nejcenější svět

Nejcenější svět

Broučku statečný
Já vím
život je boj
co však s tím
já zářím štěstím
i když po nocích
nespím

Já vím
životní stezky
jsou hrbolatý a těžký
Jaroušek slunce naše
jsem už šťastná
s ním a s Tebou
a
podléhám vaší
srdce kráse
život je nádherný
ptáčkův zpěv
život s vámi dvěma
nejcenejší
nejkrásnější
svět
Publikoval(a): kopretina7777, 2.6.2023
Přečteno (30x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 4 stránek.
roboti