Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milenci

Milenci

Když létem rozvoní se tráva
a večer tiše oknem vchází
jen stěží se hříchu odolává

když roztají srdce křehká
pak sladkých lásek příběhy
do noci snášejí se zlehka

tak čistí a ještě tak nevinní
váhaví milenci plní citu
noří se v modravé hlubiny

a hedvábnou tmou plaše zní
vzdech první i ten poslední
Publikoval(a): koiška, 31.5.2023
Přečteno (32x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, valachia, Klarineb, děda včela, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti