Lásko Petře, anděli :
Lásko Petře, anděli :
Anotace: Miluji manžela a syna. A on nás.
Potkala jsem v životě
svého anděla
strážného
Petra
manžela ,
synka máme
o něj se staráme
v lásce
nás tří
Náš vztah je krásný
jako luna na obloze
nejkrásnější hvězda
co do dlaní
slétne
Broučku
hladíš a chráníš
dodáváš sil
srdce naše bráníš
jsi můj každičký díl
v těle
v životě
Publikoval(a):
kopretina7777, 30.5.2023