Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Posmutnělé hospody

Posmutnělé hospody

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Smutek pivařů.

V naší krčmě živo bylo
než nám pivo podražilo
hospodský jen ruce lomí
měl vám tržbu, už je po ní

Nabízí nám vinné střiky
to je námět pro kritiky

Tahle vláda lidi ničí
pivaři teď svorně křičí
Publikoval(a): Psavec, 29.5.2023
Přečteno (46x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: valachia, koiška, Lipová

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti