Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Volby

Volby

Volby

Ty má člověk každý den,
co si jak zvolit i zbylý sen.
Mnohé z toho z cizího světa,
s čím se setká, sblíží a střetá.

Zájmy mění, s náhodou denní,
také své plány k doladění.
Postaven zdáním i v dilema,
co snad dříve či dělat nemá.

Rozum a cit, odmění pocit,
nouze nutí o pomoc prosit.
Krize pak hnutí k rozhodnutí,
volit nově sílu pnutí.
Publikoval(a): Litarts, 29.5.2023
Přečteno (24x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti