Ti co mě rádi mají
Ti co mě rádi mají
Ti co mě nezdrtili
mezi balvany
Ti co naději
mou žili
Ti co zpívaly
slova léčivá
Ti co mě z temnot
pomáhali
ač se sami báli
Ti co mou duši
viděli
Ti co se deštěm
se mnou smáčeli
Těm děkuji
a slova nevypoví
že andělé jsou nádherní
jsou to lidé,
kteří mě rádi mají
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.5.2023