Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KNOFLÍČKY

KNOFLÍČKY

Jako dítě nedospělé
Utekl jsem do postele
Od své mámy k jiné ženě
Zvědavost je co mě žene

Knoflíčky na její blůze
Milování je jak chůze
Nesmělé jsou první krůčky
Když se pustí dětské ručky

Překážka jen na pár vteřin
Přijdou další? Pevně věřím
A až budou překonány
Budu ji mít ve svých dlaních

Takovou jak bůh ji stvořil
Když tento svět týden tvořil
Publikoval(a): valachia, 28.5.2023
Přečteno (14x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti