Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

My tři

My tři

Ti co mě
nekrájeli zaživa
ti
co zpívali
slova léčivá
co šli se mnou do lesa
vždyď
ve volnosti tkví
plachost má

Ti co krásu
viděli
ti co se deštěm
se mnou smáčeli
chybíte mi
chybí mi tep
myšlenek
ve volnosti
ptáčků zpěv

Uletět
a odletět
ve volnosti
zní můj tep

Mám tu svého anděla
manžela a syna
jsou to co mě těšívá
nejvíc jsou oni dva

Potřebuji
dotýkat se větví
stromů
ale ráda sem i doma
a staráme se o syna
s manželem, andělem
jenž je polovice má

Máme křídla
blankytná
všichni tři
Publikoval(a): kopretina7777, 27.5.2023
Přečteno (32x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti