VZTAH
VZTAH
Já jsem Milý ty jsi Drahá
Náš vztah je jak horská dráha
Strmě vzhůru střemhlav dolů
Od sebe a hnedle spolu
Ty jsi Milá já jsem Drahý
Nikde nikdo bez ostrahy
Dva milenci přesto v pasti
S tenkým lanem nad propastí
Publikoval(a):
valachia, 26.5.2023