Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Míza břízy...

Míza břízy...

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Sousedi dělají rodičům naschvály. Mamka ten strom zbožnovala...

Neustále na Tebe,
maminko myslím
jak museli jste řezat
krásnou břízu
ronila mízu...

Byla tvoji
mízou
sousedi Ti srdce vyrvali
když ji řezat
kázali

Slzy tekly
když gesty řekli
ten strom tu nechceme
jeho život rádi nemáme

A táta musel
řezat břízu
bylo to pro vás oba
jak smyčka kata
řezat ji musel
můj táta

Drž se
sousedi
vraždí Ti strom
srdce tvé je silnější
než hrom

S pokorou stojíš
slzy sušíš

A táta soucit
s Tebou má
srdce Ti slátá
Publikoval(a): kopretina7777, 25.5.2023
Přečteno (28x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, koiška

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti