Rány blízkých a mé
Rány blízkých a mé
Byla jsem nešťastná
zoufalá
nemocná
Teď hrdě stojím
o špatné lidi nestojím
Lidi jsou zrůdy
zrady a do ran kudly
rány ty bolí
když lidi ubližují
nejvíc mě bolí
bolesti blízkých
Můj Petr anděl
naše dítě po něm
rodiče srdce překrásné
Kamarádky dvě nejlepší
stíny zaplaší
Děkuji Bohu
že smát se mohu
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.5.2023