Štěstí dětský
Štěstí dětský
Život nadělil
nám
po ranách bolestí
nádherný štěstí
Byly sme zkroušení
smutní a zlámaní
jsou tu i radosti
to naše
štěstí dětský
Nyní jsme krásní
ve štěstí
krásní
a rány nebolí
vše se zahojí
je tu
štěstí nádherný
a štěstí vzácný
mimiko lásky
Publikoval(a):
kopretina7777, 22.5.2023