BUDKY
BUDKY
Telefonní budky
Pro radost i smutky
Se sluchátky ve vidlici
Napůl vzhůru napůl spící
K tomu šnůry co se kroutí
Jako z vrby její proutí
Na karty anebo mince
Kus života v pevné lince
Každého z nás kdo má léta
Než nastane konec světa
Publikoval(a):
valachia, 19.5.2023