Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KOMUNITA

KOMUNITA

Nezáleží kdo tu leží
Důležité proč
Každý večer a čas běží
Z dálky cítit moč

V odpadcích a napůl skryti
Uprostřed své komunity
Beze střechy nad hlavami
Lidé z venku navždy sami

Nezáleží kdo tu leží
Důležité zač
Že by chtěli asi stěží
Zadržují pláč

Nejen díky této době
Hluboko tam uvnitř v sobě
Publikoval(a): valachia, 18.5.2023
Přečteno (34x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: baruša, koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti